Opdateret 26-01-18

KLINIKKEN LUKKER MED UDGANGEN AF JUNI 2018


 

Kære patienter!

Dette har været meget svært for mig at skrive.

Jeg har opsagt mit ydernummer i sygesikringen til udgangen af 2. kvartal 2018, og praksis lukker med andre ord med udgangen af juni måned 2018.

Jeg har ingen efterfølger.

Siden de sidste overenskomstforhandlinger mellem PLO og RTLN (regionerne) for nogle år siden har min arbejdsglæde været for nedadgående – hvilket desværre også har været gældende for mit helbred. Jeg føler mig udbrændt til en vis grad og glæder mig hver mandag  til at det bliver fredag – og det holder jo ikke i det lange løb.

Den administrative byrde har været jævnt stigende – og det magter jeg simpelthen ikke. Der er megen røre omkring  “varme og kolde hænder” i sundhedsvæsenet  for tiden. Jeg vil være der for mine patienter og dermed være en varm hånd – men mine hænder bliver tiltagende kolde!

Min ugentlige arbejdstid ligger mellem 60 og 70 timer, og nu må det få en ende.

Jeg vil nu leve af vikariater rundt omkring i DK og Norge/Sverige et par år, inden jeg trækker mig tilbage for at nyde min “opium”,  som man vittigt sagde i gamle dage :-)

Det værste er, at jeg skal sige farvel til jer patienter, som jeg for de flestes vedkommende har haft æren og fornøjelsen af at kende siden 1. november 1996, da jeg begyndte som ammanuensis hos min forgænger Ole Skovsted. Hvis man i et læge-patientforhold kan tale om samarbejde (hvilket det er), har det i mine øjne fungeret godt. Jeg møder altid positive tilkendegivelser og vi forsøger i klinikken altid at give en god service efter bedste (ringe) evne.

Til slut en varm tak til jer alle! Tak fordi I holdt ud, tak for jeres nærhed, tak for jeres fortrolighed, tak for jeres venlighed og ikke mindst  måde at være på.

De venligste hilsener

Thomas Rasmussen

 

 

 


 

Velkommen til klinikkens hjemmeside
Her findes information om åbningstider, telefontider med mere. Under menu-knappen “Selvbetjening” kan man blandt andet:

Bestille tid:
Standardtid for en konsultation er 15 minutter. Har du mere på hjerte, der ikke kan klares på 15 minutter, skal du ringe til klinikken. Det kan f.eks. være tid til en 1. graviditetsundersøgelse, der tager 45 minutter, eller konsultation med komplekse problemstillinger.
 Jeg lægger stor vægt på at overholde tidsplanen så godt, som det  lader sig gøre.
Derfor kan det ikke accepteres, at der kommer flere personer med på samme tid.
Sygebesøg kan ikke bestilles elektronisk (ring i min telefontid (0730 – 0830)).

Forny recepter på fast medicin:
dog ikke morfinpræparater, beroligende medicin og sovemedicin.

Skrive til lægen (E-konsultation):
Bemærk venligst, at det handler om korte spørgsmål, som kan besvares med ja eller nej. Som udgangspunkt kan henvisninger ikke forventes skrevet på baggrund af en e-konsultation – det kræver fremmøde i klinikken ved en almindelig konsultation. Undtaget er almindeligvis henvisninger til fortsat behandling inden for samme forløb.

Læse beskeder fra lægen:

For at få adgang til selvbetjeningsdelen skal nye brugere oprettes med brugernavn og adgangskode. Tryk på knappen “Selvbetjening” og følg vejledningen eller læs nærmere om brugeroprettelsen i menuen foroven.

slider68_2

 • Selvbetjening

  Gå til klinikkens ePortal for online tidsbestilling, receptfornyelse og e-konsultation.
  Log på selvbetjeningen
 • Kontakt klinikken

  Amagerbrogade 175, 1
  2300 København S
  Tlf. 32 58 20 86
  Find vej
 • Åbningstider

  • Telefonkonsultation
   7.30 - 8.30 (% onsdag)
  • Tidsbestilling
   9.00 - 13.00 (ons: 14 - 17)
  • Konsultation
   Kun efter aftale